AOM-14 model event + oma lisälenkki (17/02/2014)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Pinares de Punta Umbría
Järjestäjä: Sun-O
Maa: Espanja
Discipline: 6,8 km + 1,6 km
Eka suunnistus etelässä. Oli kyllä täyttä nautintoa, vaikka olikin suunnistuksellisesti aika easya. Toisaalta pari virhettäkin leipasin, ja toi isoin niistä kyllä harmittaa eritoten.

Vitosta napatessa pieni 5 sek koukku ja siinä kohtaa muistin että se katse kannattaa pitää kaukana kankaalla nääs.

Paljon pahempi virhe sattu 22. rastille mennessä. Siinä kiersin vasemmalta kosteeta hiekkaa myöten ja aattelin, että tiheikön kohalta lähen dyyneille ottaan rastin, mutta katsoinkin liian kaukaa ton jälkimmäisen puskan (joka on ton maaliympyrän alla) ja näin ollen yli meni ja pahasti. Siinä rannalla juostessa ois pitäny lueskella vaikka se laakea kumpare ja ennen sitä lähtee rastille. Ois ollu pikkasen varmempi kuin joku puska.

Ihan kaikista viimesimmälle rastille mennessä taas virhettä. Siinä luulin seuranneeni tuota keltaista aluetta, joka johtaa kohti rastia, mutta niin kuin kartasta näkee niin menin vieressä ja lopulta hahmotin pitkulaisen ja laakean kumpareen josta pääsin rastille. Tällä välillä ois pitäny mennä kompassi tanassa alusta asti ja juosta polkua niin kauan, että näkis pilkahduksen polkujen risteyksestä, ja siitä sitten suoraan rastille. Tätä väliä analysoitaessa huomas sen, että noi rastivälit jotka ratamestaroi itse siinä samalla kuin suunnistaa, niin niitä juostessa pitää olla tarkkana, koska kun ei kerta rastiväliviivaa ole niin stä pitkin on vaikea mennä. Noilla loppuväleillä sen kyllä huomaa reitistä ja varsinkin tällä vikalla.
Näytä kommentit (0)
 
AOM-14 model event + oma lisälenkki (17/02/2014)