Kilpailunomainen viestiharjoitus (18/02/2014)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Puebla
Maa: Espanja
Discipline: 8,5 km
Kilpailunomainen viestiharjoitus. Lähettiin 4-5 hengen porukoissa. Kiteytettynä aivan liikaa virhettä.

2. rastille 60 sek. Ennen rastia olin ihan kartalla ja tiesin missä menen. Pamautin suoraan notkoon, missä luulin sen rastin olevan. No kun ei lippua näkynyt niin hätäilin ja aattelin, että turha tässä on seisoskella ja lähin eteenpäin, kun kattelin että olisin ollu siinä aikasemmassa notkossa. Sitten hajontarastilta kiinni ja juoksin samalle notkolle ja lippukin näky siitä suunnasta, se oli sen notkon yläpuolella. En kuitenkaan väitä, että väärässä kohtaa, ois vaan pitäny vilkuilla jo sinne mennessä.
4. rastille mennessä noin 30 sek. Se tässä ärsyttää, että tein tällatteita rastinottovirheitä koko viime kesän.Tässä siis kohta mitä kehittää. Eli siis linjat ja kulmat siitä, miten rastille suuntaan, jäi ottamatta.

5. rastille osin sama juttu kuin neloselle, ja toisaalta sama kuin kakkoselle, koska näin ton rastinotkon, mutta juoksin inan liian matalalla ja rasti oli lopulta tiheän puskan takana. Maastossa juoksin kohtuu keskellä rinnettä, mutta kartasta saan sen käsityksen, että olisin juossu mäen alla lähes tasasella. Siis en osannut tulkita käyriä, kun vetelin liian alla, mutta en missään nimessä mennyt mäen alla, vaikka kartasta vois saada sen käsityksen. Aikaa meni 60 sek ja sitä lisäsi pari piikkipuskaa.

8. rastille 15 sek. Suunnitelmana laskea notkot. En ilmeisesti osannut laskea kahteen (polkuristeyksestä lähtien), vaan lähin ekaa notkoo myöten ja luulin sen jälkimmäiseksi.

13. rastia ei ollut, joten ensano sitä omaksi virheeksi, koska juoksentelin sen puun ympärillä. (14. rastiakaan ei ollut, mutta sitä en jäänyt ihmettelemään, koska olin niin varma).

15. rastille mennessä olin aika varma, mutta menin juuri sen verran ohi, että en nähnyt sitä aukkoa, tiheikkö oli sen verran peittävää. Tiheikkö oli alkanut sen verran pikkuhiljaa, että päättelin ottaa itteni kiinni edestäpäin. No siihen meni kaikkiaan 2,5 min eli menin ja kaksinkertaistin virhemääräni tuola tiheikössä.
Näytä kommentit (0)
 
Kilpailunomainen viestiharjoitus (18/02/2014)