Rasti-Lukon kevätkansalliset 2014 (13/04/2014)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Nurmenlahti, Rauma
Järjestäjä: Rasti-Lukko
Maa: Suomi
Discipline: 7,6 km
1-2: Suunnitelmana juosta purtsikan mutkasta polulle ja ennen mutkaa mennä rastille. Olin olevinani kartalla soiden jälkeen ja sitten tuli polku. Helpottuneena juoksin sitä myöten kunnes se loppui. Olin ihmeissäni ja vilkasin taakse. Siellä näkyi rasti ja koodi täsmäsi. Olin siis juossut sellaista polkua myöten mitä ei ollut kartassa. Vikaan menin kuitenkin jo siinä että koko matkan purtsikalta noustessa oli liian loiva suunta. Tuo suunta oli ikään kuin suoraan kohti rastia vaikka tarkoituksena oli ottaa varmistus vasemmalle.

6-7: Suunnitelmana ottaa suunta ja rastiympyrän kohdalla olevasta kumpareesta rastille. No löysin kumpareen mutta peitteisyys oli sitä luokkaa että menin kohtuullisen läheltä rastia vasemmalta ohi ja samaistin suot ja kumpareet. Jouduin pysähtymään ja kun kumpareita kierrettyä en löytänyt rastia niin piti lähteä takaisinpäin. Lopulta rasti löytyi ihan paikaltaan.

7-8: Oon kartalla koko matkan pururadan jälkeiselle polulle asti. Siitä suunnitelmana oikasta polkujen risteykseen ja josta suunnalla rastille. Tuun polulle, suuntaan kartan ja lähen sitä myöten. Polku ei tee selkeetä mutkaa mutta lähen suunnalla kohti rastia. Nään pururadan valot edessä, voi helvetti, suuntaan uudelleen ja huomaan että olin suunnannu 180 astetta väärin polulle tullessani. No koitan ottaa rauhassa rastin. Nään vasemmalla kumpareen ja sen jälkeen suo. Tosi vetinen suo jota pitkin meen mäen alkuun. Ei näy rastia, vilkasen oikeelle ja se sielä. Olin siis juossu sellasta suota myöten mitä ei ole kartassa. No jos oisin tukeutunu rastinotossa rastin pohjoispuolella olevaan kumpareeseen niin ei olis tullut ällästä koukkua.

8-9: Linjalta lähdettyä otin kyllä suunnan mutta en muista koska oisin noin huonon suunnan ottanu. Ehkä mietin jotain että oon rastiväliviivan toisella puolella että pitää korjata tai en tiiä mitä mietin. Ärsyttää ihan hulluna tollatteet turhat virheet.

10-11: En pysyny kartalla juoksin muutaman metrin ylikin rastista.

11-12: Tällä välillä kadotin polun jatkuvasti. Kun polkua ei näkyny ihmettelin että missä se oikein on ja pysähdyinkin kerran. Jotenkin toi rinteen reuna ei ollu maastossa noin yksinkertaisen näkönen kuin se on kartalla.

12-13: Tässä oli tämmönen liian hätänen ja pelkistetty suunnitelma: tien jälkeen avokallion yli ja seuraavassa avokalliomäessä rasti notkossa. No siinä jälkimmäisessä mäessä oli kaks notkoo ja ampasin siihen väärään, jossa myös oli rasti, onneksi tarkistin koodit. Ois pitäny avokalliolla vilkasta karttaa ja kattoo että menee siihen oikeanpuoleiseen notkoon.


yht. 4 min 15 sek
Näytä kommentit (0)
 
Rasti-Lukon kevätkansalliset 2014 (13/04/2014)