Finnspring 2014 (26/04/2014)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Hämeenkylä, Salo
Järjestäjä: Angelniemen Ankkuri
Maa: Suomi
Discipline: 10,3 km
8-9: Selvä reitinvalintavirhe

11-12: Olin niin viimosen päälle kartalla ennen rastia. Oikeella näky jyrkänne ja vasemmalla näky nenä. Juoksin nenää pitkin isoa uraa myöten nenän päähän eikä näkyny rastia. Jatkoin pummaamista kunnes käännyin takasin ja löysin rastin sieltä missä luulin olevan sen aikasemman nenän. Tää oli semmonen paikka jonne haluaisin mennä Eero-Antti Lonkan kanssa kävelemään ja kattomaan.

13-14: Vähän ylhäältä ohi. Tässä A. Syrjäläinen sai kiinni ja peesailin enemmän tai vähemmän häntä sitten 18. rastille asti kunnes otettiin eri reitinvalinnat.

20-21: Tää virhe harmittaa kaikista eniten. Oon kartalla ennen tiheikköö mutta sitten otan liian huolimattomasti rastin. Niin tyhmästi tehty.

21-22: Perusvirhe. Virheen jälkeen lähen täysiä paahtaan pitkin rastiväliviivaa. Ois pitäny kattoo valmiiksi 19. juostessa tiellä. Katoin kyllä mutta en silloin osannu päättää lopullisesti mistä meen. No nyt rämmin tien vieressä välin alkuosan ja hävisin aika roimasti.

26-27: Näin suon jälkeen kiven. Aattelin että näin tyhjällä alueella siihen pitää turvautua ja kattelin että pitää korjata oikeelle. No korjasin ja menin ohi. Sitä näkemääni (enkä ollut ainoa joka näki) kiveä ei vissiin ollu kartassa. No onneks löyty piste kohtuu nopeesti.
Näytä kommentit (0)
 
 Finnspring 2014 (26/04/2014)