1m käyrätreeni (28/05/2014)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Makkarajärvi, Tampere
Maa: Suomi
Tästä treenistä jäi tosi paljon hampaankoloon. En löytäny kaikkia rasteja joita etsin enkä ehtiny kaikilla rasteilla käydä joita suunnittelin. Lopussa piti oikasta ja mennä häntä koipien välissä polkua myöten pois kun 90 min raja alko tulla vastaan. Otan vielä kesän aikana revanssia tästä maastosta.

Maasto oli tosi vaihtelevaa. 10. rastin jälkeen 19. rastille asti tosi häijyä ja ikävää maastoa soita lukuunottamatta. Muuten ihan ok maastoa.

10. rastille asti hyvin. Osa joita olin tarkoittanut polkuosioiksi niin olikin avosuota, onneksi oli useampi polkuväli. 11. mennessä sitten unohtu vilkasta kompassia ja samaistin jyrkemmän mäenrinteen. Tajusin homman nimen vasta kun näin järven.

11-12 rastiväliin olen kyllä tyytyväinen. Kartalta voisi ounastella että on liikaa mutkaa mutta maasto oli paikoin tosi tiheetä ja vaati vähän poikkeamaa viivalta.

Mutta sitten 12-13 väli meni poskelleen. Lähdin ilman suunnitelmaa ja putosin tosi nopeasti kartalta. Eikä se ollut helppoa päästä takaisin. No 13. rastin sentään löysin toisin kuin 14. rastin. Maastossa kyllä luulin olevani pisteessä.

16. rastin jälkeen polulle päästyäni en pystynyt lukemaan missä olen, molemmilla puolilla oli metsä aika tiheää ja maa oli kohtuu tasaista niin painatin rastista rumasti ohi. Pysähdyin vasta linjalla, eikä ollut hajuakaan missä olen. Lähdin taistelemaan tiheikköön ja viimein sain itseni kiinni tuon yhden jyrkän mäen päältä. Sieltä pääsin tielle ja jatkamaan rataa. Toi reitti kyllä näyttää tosi tyhmältä mutta voin kertoa että ei ollu kauheen helppoa saada kiinni kun näki niin vähän eteenpäin.

Ennen 20. rastia olin kumpareella kiinni mutta kun eteen sattu selvä kumpare niin kävin sitten väärällä.

Pian 21. rastin jälkeen hakeuduin vaan polulle ja juoksin pois ettei treenistä tulisi liian pitkää. Olin kyllä suunnitellu paljon pidemmän radan mutta tollatteessa maastossa on aika vaikea arvioida että kauanko sitä aikaa vierähtää.
Näytä kommentit (0)
 
1m käyrätreeni (28/05/2014)