Pitkä suunnistus Houkanvuorelle (06/07/2014)
Kategoria: Harjoitukset
Maa: Suomi
Suunnittelin Eliakselle tällatteen älyttömän pitkän suunnistuksen jossa polku/tie pätkiä 1m laserkäyräkartalla. Mutta kun Elias monttuilee niin rajusti niin tää piti mennä vetää ite. Ohjelmassa oli 2 h lenkki joten oli pakko oikasta tosi rajusti. Mulla olis menny varmaankin noin viis tuntia jos olisin vetänyt koko lenkuran.

Lähdön / maalin läheinen aukko on kyllä niin iso että yks rata vois pyöriä pelkästään sielä. Siellä oli mukava hahmotella käyriä kun näki pitkälle. Harmi vaan että on räjäytetty maata niin mahottomasti että mun kartta ei pitänyt yhtään paikkaansa ennen 6. rastia. Siitä tuo kierto.

27. rasti näyttää helpolta mutta mulle se oli vaikea. Polku jonka olin laittanut peruskartasta mukaan oli erilailla maastossa. Siitä ei olis pitäny välittää mutta välitinpä enkä sen lisäksi osannut arvioida matkaa. Rasti löytyi poukkoilutaktiikalla joka oli tosi hidas. Toi oli aikas tasasta aluetta ennen rastia, ja sen takia sen olis voinu ottaa Koukkujärven rannan kautta ja sitten olis helpommin löytäny rastin.

30. rastia ottaessa luulin nähtävästi että rasti löytyy ilman suunnistamista! Ihan ajatuksissani juoksin ilman kompassia ja karttaa ja keskityin lähinnä paarmojen hätistelyyn. Suututtaa tommonen.

30. rastilla katoin kelloa että 1:52 takana eli 8 minsaa aikaa olla pyörällä :). Koitin siis loppuajan juosta mahdollisimman paljon polkuja. Tässä viittojen ja merkkien varassa suunnistaessa sitten tipuin kartalta ja tuli hauskoja kiertoja ja avosuolla tarpomista kaupan päälle (37. rastin tienoolla). Makkarajärvelle päästyäni en voinut vastustaa kiusausta ja uin poukaman poikki.
Näytä kommentit (0)
 
Pitkä suunnistus Houkanvuorelle (06/07/2014)