O-Ringen 2014 E4 H18E (24/07/2014)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Ryssberget S, Skåne
Järjestäjä: O-Ringen
Maa: Ruotsi
Discipline: 8,4 km
Kakkos rasitille mennessä ois tarvinnu luuppia. Olin niin epävarma että aikaa tärväyty tihrustamiseen ainakin 15 sek. Löysin rastin lopulta SI:n-äänimerkin avulla.

Kolmoselle olis pitäny ottaa polkukierto vasemmalta. Koitin säästää käyriä mutta metsä oli aika kivikkoista niin tappiollehan siinä jäi. Rastinottokoukero siihen vielä päälle.

Neloselle oikee polkukierto oli mulle varmaan ihan hyvä valinta. Nausteri ei kyllä vieläkään puhutellut ja piti pysähdellä ennen rastia.

Vitoselle olis voinu ottaa myös vieläkin oikeanpuoleisempaa valintaa, nimittäin kielletyn alueen siimaria pitkin tielle päin. Oma reitti tielle ei nimittäin ollut mikään kovin nopea. Rastin olisi voinut ottaa myös oikealta tien mutkan ja suon kautta mutta kävi se näinkin.

Sitten seiskalle typeksin. Lähdin suoraan mutta sitten vilkasen mäkeen, joka oli jyrkkä ja täynnä kiviä ja teen hätiköidyn päätöksen että pakko kiertää. No siinähän kiersin samalla tiheikönkin ja se ei kannattanut.

7-9 välit nausteriin. Sitten ysiltä lähdettäessä lähtösuuntavirhe. Eikö se voisi olla jo rutiini kattoa se lähtösuunta? Ei ilmeisesti. Lisää treeniä.

Loppu hyvin kaikki hyvin.
Näytä kommentit (0)
 
O-Ringen 2014 E4 H18E (24/07/2014) O-Ringen 2014 E4 H18E (24/07/2014)