U10Mila 2014 (02/08/2014)
Kategoria: Kilpailut
Maa: Ruotsi
Discipline: 7,2 km + K:lle
Mulle kävi ihan perinteisesti: kun tulin maaliin niin luulin että ok suoritus. Sitten kun pääsen kotiin analysoimaan gps-käppyrästä niin karu totuus paljastuu. Eli suunnistuksessa helposti pari minsaa löysää.

Huonoa:

*en saanu Raitasta kiinni*

K-1: Polulta lähden hataralla suunnalla ja joudun suolle. No polkuahan ois pitäny juosta kaiken lisäksi pitemmälle ja mennä ruotsalaisten "apupolkua" pitkin juontouralle. Suo oli aikas hidas ja tuhrasin 30 sek turhaan.

1-2: Pamautin risteyksestä ohi. Sitten tiheikkö näky ja korjasin onnekseni. Semmonen 20 sek.

2-3: Lähtösuunta pieleen. Ärsyttää pikkusen taas.

3-4: GPS:stä pekuloin että olis ollu reilu 20 sek nopeempi ottaa vasen tiekierto. En kyllä vieläkään purematta niele. No en ees laske virheeks kun mahoton sauma sanoo karttaa kattomalla ainakin mun silmillä.

5-6: Löysin polulle. Sitten juoksin suunnistustaitooni nähden vissiin liian kovaa. Kun tulin risteykseen luulin olevani eksynyt polulta jonnekin hirvitornin eteläpuolelle. Kiskoin ittelleni jonkin uran ja vetelin perussuunnalla. En ollu yhtään kartalla. Tuurilla löysin rastin. Kun näin avosuon niin kattelin senkin isommaksi avosuoksi. Eli jos olisin ottanut rastia tarkasti ja oikein suunnistaen en olisi avosuolta suoraan löytänyt. Minuutti meni nopeasti tollatteeseen kujailuun.

5-6: "varmistuskaarros" (=tässä samaistus) ennen rastia aikasemmalle kumpareelle.

8-9: olis sitä voinu paremmin pysyä viivalla

Hyvää:

Loppulenkki tosi hyvää :)! Ja loppusuoralla irtos.
Näytä kommentit (0)
 
U10Mila 2014 (02/08/2014)