SM-yö H18 (27/09/2014)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Tanhuvaara, Savonlinna
Järjestäjä: Olavin Rasti
Maa: Suomi
L-1: Eihän mulla suunta pitäny yhtään vaikka olin kompassia vilkuilevanani. Rastivälin puolenvälintienoolla tajusin että en ole kertaakaan ollut kartalla enkä maastosta erottanut oikeastaan mitään mistä saada kiinni. Vauhti hidastui pälyilyn takia ja lopulta sain kiinni sähkölinjalta. Lähdin vähän huonolla asenteella. gps:stä katteltuna kisan eka 150m 4:15 min/km vauhtia ei ehkä ollut se optimaalisin taktiikka varsinkin kun K-piste oli lähtöpaikalla. No ei voi muuta kuin ottaa opiksi.

1-2: Suunnitelmana mennä suoraan. En siinä kuitenkaan ihan onnistunut ja yllätyin kun näin taas sähkölinjan. Varmaan olis nopein ollu mennä sähkölinjaa pitkin tielle asti kun ei se kuulemma hidas ollu ja tuo mettä ei nyt niin hääppöstä ollu vaikka kartalla valkosta.

2-3: Apukäyränotkossa kiinni tasan tarkkaan ja siitä otin viimestä suuntaa, joka meni ilmeisesti pieleen. Tosi kummallista oli tuo maasto tuossa missä pyörin. En saanut mitään tolkkua kartasta. No suunnalla sinne ois pitäny osata tai sitten kun pamautti ohi niin olis voinu päätellä että oonkohan menny oikeelta ohi. Kattelin gpskäyrästä katteltuna semmonen 90 sek virhe.

3-9: Hyvin. Oli suunnitelmat, kohteet, suunnun varmistus.

9-10: Taas liian huonoa suuntaa ja juoksu edellä. Suunnitelmana mennä suoraan ja lukea notkossa oleva jyrkänne ja ennen rastia käyrämuodot. Mäen korkeimmalla kohalla kiinni (ihmettelin vaan että minkä takia tänne juoksin). Sitten huonolla suunnalla jyrkänteelle, jossa kiinni. Sitten kolmannella huonolla suunnalla pummaamaan liian alas. Vähän isommalla maltilla olisin suunnistanu tän välin noin minuutin nopeemmin.

10-11: Suunnitelmana juosta eteläisimmäistä pururataa mutkaan ja siitä kiivetä rastille. Pääsin pururadalle nopeesti. Kun alko laskea pari käyrää aloin sählätä. Muutin suunnitelmaa että tulenkin rastille yläkautta ja oikaisen mettien läpi pururadoilta toisille. Tää meni pieleen kun lähin liian aikasin oikaseen. Tollatteelta jykältä sain sitten kiinni. Miksen vaan ottanut sitä yksinkertaisempaa toteutusta. Tossa meni semmonen minuutti hukkaan.

11-M: Hyvin.
Näytä kommentit (0)
 
SM-yö H18 (27/09/2014)