AV-Herama yöllä (27/05/2015)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Herama, Kangasala
Järjestäjä: Pipo
Maa: Suomi
Suurimmaks osaksi tosi huonoo suunnistamista.

Rasteille 1,2,3,5 pienet 10sek koukut kuitunauhaa etsiessä mutta nekin olisi välttänyt kun olisi katsonut tarkemmin rastipisteen ja etsinyt sen sieltä metsästä. Liian hätästä, en malttanut ottaa rauhassa rasteja.

Lisäksi neloselle mennessä suunnalla pieleen todella hitaalle (vanhalle) aukolla, siinä meni varmaan minuutti. Ja rastinotto ihan penkin alle. Oon suon jälkeen avokalliomäellä kiinni sata varmasti. Sitten tulee pieni suo, lasketaan alas, tulee toinen suo? oon ihan ihmeissäni, en näe avokalliota oon kohtuu varma että tulin hyvällä suunnalla. Saan lopulta polunristeyksestä kiinni. No en gps:n mukaan kaukana käynyt mutta ei se riitä. Miten olisi pitänyt ottaa? No kaivaa uran jälkeen tienoon korkein kohta ja pudotella siitä lipulle, eikä välittää mistään pikkusoista, taas sama juttu että en malttanut tehdä kunnon rastinottosuunnitelmaa.

7. lähdin taas huonolla suunnalla, sama juttu 11. lähdettäessä. 9. otettaessa matkan arvioini pielessä (olin kivillä kartalla). Ja 13. en osannut käyriä hahmottaa.

Hvyin meni: 7., 14. 17-M.
Näytä kommentit (0)
 
AV-Herama yöllä (27/05/2015) AV-Herama yöllä (27/05/2015)