Lahti-suunnistus pitkämatka (09/08/2015)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Surmajärvi
4-5: lähtösuuntavirhe ja juoksentelin liiaksi joitakin uria myöten. Lopulta kadotin uran ja olin ihan pusikossa ja aikaa meni siellä rämpiessä. Rastinotossa homma oli aikas hallussa ja näin vasemmalla nenän päällä olevan kiven, oikealla näin kiven ja aukon edessä ja tiesin että jossain tässä pitäisi olla rastikin mutten nähnyt. Lopulta löysin ojan ja rastin. Tällä välillä jäin nompeimmalle 99 sekuntia!
5-6: rasti olisi kannattannut ottaa vähän vasemmalta avokallion kautta koska tuo tiheikkö oli aikas hidas.
7-8: suoraa mäen yli ois ollut nopeampi
8-9: ekalta mäeltä laskeuduttaessa kompassi ei ollut tanassa ja vinoon meni, ois pitänyt pysyä mieluummin viivalla
9-10: tosi kurja lähtösuunta ja rastinotossa en saanut rinteen suuntaan ihan haltuun ja jouduin pysähtymään kunnes näin rastikiven
10-11: mulla oli jotenkin sellanen käsitys että olisi ollut matelemmalla tuo kivi. Olisi pitänyt mennä ihan vaan päältä avokallion kautta. Nyt jäin rinteeseen koukkaan. Näillä kahdella lyhyellä välillä 9-11 jäin nopeimmille 90 sekuntia josta tosin osa fyysisesti
11-12: muistaakseni juoksin vikalta mäeltä alas ja nenää pitkin, sitten kun juoksin tiheikön reunaa niin näin aikas pienen kiven ja aattelin että voiko se olla tuo joka on kartassa kun tuntu tulevan niin aikaisin. No ampaisin metsään ja vähän empien etenin kunnes näin jotain liikettä ja lopulta rastin. Ei siis mikään varma / hyvä eikä nopea rastinotto. Jäin tällä välillä 70 sekuntia nopeimmalle. Olin jo aikas väsynyt ja luulen että mulle olisi ollut paras ottaa oikea tiekierto rastille.
15-16: vissiin ihan ok valinta. Upposin johkin noista Surmajärven lammista tuossa välin puolessa välin ja se vei hetkeksi ihan voimat. Tosin jäin 96 sekuntia nopeimmalle mutta varmaan suurimmaks osaksi juoksussa kun olin jo ihan väsynyt.
16-17: en oikein löytänyt uraa aukolta. kävin myös väärälillä kivillä ennen omaa rastia. Tässä 40 sek nopeimmalle.
Näytä kommentit (0)
 
Lahti-suunnistus pitkämatka (09/08/2015) Lahti-suunnistus pitkämatka (09/08/2015)