Rumarin intervallit (22/08/2015)
Kategoria: Harjoitukset
alkuverkka 2. lähtöpaikalle ja siitä 1. veto 9. rastille, pal. teiden risteykseen asti ja 2. veto 11. rastille. pal. sinne missä luulin 12. rastin olevan ja 3. veto puoleen väliin 16-17 rastiväliä. Sitten loppuverkkaa pois.

"löysin mää osan rasteista" :) oli siis aikamoinen järkytys kun asetin viivan kartalle ja tajusin että enhän ole käynyt siellä päinkään. maastossa kuitenkin luulin että on se jossain tässä.

vaikka luulin että 15-tonnin mittakaava on ihan ok hallussa niin tosi huonosti onnistui matkanarviointi ja kävin "leimaamassa" liian aikaisin. itse asiassa kaikilla viidellä hylsynpaikalla kävi näin. 14. rastin kohdalla oli lisäksi suunta pielessä.

mutta oli kyllä liian pelkistetty monilta osin käyrien suhteen. usein kävi niin että ennakkona oli kumpare niin havaitsin monta kumparetta ja se maastossa isoin saatto olla jätetty pois. Esim. 6-8 rastien alueella oli tosi monta kumparetta maastossa. muutenkin käyräkuvaus mielestäni ihan kuraa verrattuna esim. Kaupin kansanpuiston peruskarttaan. laserkäyräthän olisi ihan bueno

olisi pitänyt itse viilata avokalliot ja suot ilmakuvasta paikalleen. esim. 15. rastia otettaessa tuossa avosuossa on n. 25 m etäisyysheitto (ei mene niin lähelle kumparetta kuin kartta näyttää). no mutta tähän nyt osasin varautuakin että näin voi käydä kun lähtee peruskartalla rynnimään
Piilota kommentit (2)
Jagge: Tuokin alue on keväällä laserkeilattu, saatavana hakemistopalvelusta ja ihan kelvollisen näköista karttaa pullautin siitä teki mitä vähän nauvon puolelta kokeilin.
Anton: Huomasin itse saman vasta nyt ja pitääkin mennä joskus uudestaan pullautinkarttojen kanssa.
Kirjoita uusi kommentti
Tallenna
 
Rumarin intervallit (22/08/2015)