AV leiripäivän ap:n kisa (20/10/2015)
Kategoria: Harjoitukset
K-1: Suon jälkeen paikansin itseni kumpareella, viimenen suunta rastille ja tajusin nenämuodostelman jonka takana rasti. Hyvin meni ykkösväli, mutta liian iso kierto oikealle, kumpareen vasen reuna olisi saanut riittää paikannukseen.

1-2: Huomasin suon mutta siitä olisi (ainakin viimeistään kalliokumpareelta) pitänyt jo jyrkästi kääntää kohti rastia. Ei ollut siis tarkkaa viimeistä suuntaa. Lisäksi huonolla suunnalla juostessa aivan mielipuoli käsitys että rasti olisi edessä, vaikka todellisuudessa se oli selvästi oikealla. Mielestäni suo ja kumpare olivat ihan oikeat kohteet tälle välille, mutta siitä olisi pitänyt vaan kääntää rohkeasti rastia kohti.

2-3: No tässä mieluummin sillein että jos menee suoraan niin menisi sitten oikeasti suoraan. Toinen hyvä vaihtoehto olisi mennä vasemmalta mäen kierto (Sane meni niin kauniisti), tuo minun "seilaus" ei kannata.

3-4: Omaan valintaani olen ihan tyytyväinen, olisi voinut mennä myös suoraan niin kuin Pipo sanoi, mutta itse koin tuon alun nopeaksi ja hyväksi. Kuitenkin pääsääntöisesti päällystät ja nenät (ja muut samansuuntaiset käyräkohteet) on hyviä kulkureittejä, ja pysyypähän paremmin kartalla.

4-5: Joko oikealta tai vasemmalta (kuulemma pääsi suoraakin ihan hyvin) mutta tällänen ässä on toki huonoin mahdollinen reitinvalinta.

5-6: Huono lähtösuunta, muuten hyvin. Tai itseasiasa lähtösuunta ollut hyvä mutta sitten olen kääntänyt kohti rastiväliviivaa. Näinkin lyhyellä välillä reitinvalinta vaaditaan, ja se olisi hyvä olla valmis jo rastilla. (Joka oli tosi vaikeaa koska edellisen rastin otto oli niin kinkkinen)

6-7: Hyvin, nyt menin rastiväliviivan inasen vasemmalla puolella niin olisi voinut mennä samanverran oikealla, niin olisi aavistuksen säästänyt penkkaa. Rastinotossa sohlasin vähän. Luulin sen olevan suonreunan penkassa mutta se olikin vähän kummallisesti melki tasasella.

7-8: Juoksin vähän liikaa oikealla välin puoliväliin asti, mutta melkein meni hyvin.

8-9: Käy se näinkin, mutta jykät tuntu hitailta mennä alaskin. Nyt menisin polulle, jota alas ja polun mutkasta polvisuunta rastille.

9-10: No tää meni hyvin. Olennaisina oli mäki, aukko, kivet ja koko välin kompassi tanassa.

10-11: Noh, ok mutta ei paras. Siis joko suoraan, tai sitten oikeelle ja hakee polun linjalle, koska linja oli hidas. Kyllä nää joku päivä menee tikkusuoraan, pitää vaan treenata.

11-12:Hyvä, oli hyvät olennaiset (käyriä) ja sitten jyrkänne varmistajana.

12-13: Tässä en nähny kiveä ja sitten olin "varma" että olen vasemmalla. Olisi pitänyt luottaa siihen ettei mun suunta nyt noin paljon ole pielessä.

13-14: Hyvin

14-15: Haeskelin noi polut alle vaikka olis sen voinu suoraakin ryskiä
Näytä kommentit (0)
 
AV leiripäivän ap:n kisa (20/10/2015)