Viestitreeni Ikaalinen (05/12/2015)
Kategoria: Harjoitukset
L-1: metsäkoneura meni ihan rastin viereen asti.

1-2: Omasta mielestä paras valinta, paitsi että oisin ykköseltä jatkanut vähän matkaa suoraan avokalliota pitkin ja sitten suon yli (hyödyntäen avokalliolaikku) mäen reunaan. Nyt lähdin vähän liian orjallisesti viivaa myöten. Suot oli muuten märkiä, sen olis voinu tajuta jo tässä vaiheessa treeniä.

2-3: Ei pysynyt suunta oikein. Olisi pitänyt mennä suoraan.

3-4: Muuten perfect, mutta rastin olisi saanut ottaa rohkeammin. Melkein pysähdyin tossa ympyrän reunalla.

4-5: Ihan ok, mutta parempi olisi mennä rv-viivan inan verran oikealla puolella, jättää korkein kohta vasemmalle (joka oli aika terävä=hidas) ja nojata rastinottoa ympyrän reunalla möllöttävään jykäkumpareeseen.

5-6: Hyvä, mutta rastin olisi voinut ottaa kiertämällä toi korkea mötikkä vasemmalta. Nyt pyörähdin rastilla kun katsoin että rasti olisi jyrkänteellä, huomasin kiven mutten etsinyt sen ympäriltä pukkia, sitten avasin kartan ja huomasin että piste on kivi. Onneksi kisoissa on rastimääritteet ranteessa.

6-7: Hyvin rv-ympyrän reunalle, sitten tuo nenä näytti niin terävältä ja jotenkin irralliselta, että tein hätäsen päätelmän että se on oma kumpareensa ja oon vasemmalla. Fuckin tyhmää :( Sen verran olisi saanut luottaa omaan suuntaansa, olin kuitenkin tiellä kiinni. Eikä tuossa mittään järkeä ole muutenkaan, kun laskeuduin juuri tuolta rastia edeltävältä pitkulaiselta kumpareelta, niin miten voisin olla vasemmalla. Nyt olisi pitänyt vaan mennä, eikä jäädä pähkinöimään 20m ennen rastia.

7-11: Jätte bra. :)

11-12: Suo oli niin vetelä että hävisin Eliakselle 10 sek joka kiersi vasemmalta. Tuo olisi ollut sellanen hellevalinta. Nyt olisi ollut ihan hyvä mennä tosi suoraan, eli mäen yli.

12-13: Hyvä. :)

13-14: Tää oli tällanen väli jossa lähin kikkaileen ts. kierteleen rynkytystä. Aika väsyneet jalat sais olla alla että tuollanen kannattais. Sorvasin vähän rastiakin, kun en nähnyt pukkia.

14-15: Hyvää työtä :)

15-16: Kaeppa tuo välin alussa olleen kumpareen olisi voinut kiertää, niin olisi päässyt nopeemmin alas. Olin vielä tuossa vikalla p-kumpareella kiinni (joka on reitin alla). Niin siitä kun olisi osannut ottaa viimenen suunta & kulkureitti. Nyt meni soiroon. Pointsit mulle siitä, että osasin minimoida virheen aika nopeasti. Kun näin kuviorajan, kartta auki ja rottakiri rastille.

16-17: Hyvää :)

17-18: Epävarmaa = hidasta. Suunnitelma oli liikaa "suunta ja perään" tyyppinen vaikka olisi pitänyt kaivaa jotakin olennaiseksi.

18-19: Huono lähtösuunta, vetelää suota, jyrkkä penkka, mutta muuten ok :) Siis optimivalinta olisi mennä oikealta suo kiertäen, ottaa keltanen soiro alle ja samalla kiertää tuo jyrkkä mäki.

19-20: Hyvää, mutta jos nyt hiuksia halkaistaan, niin kuin pitää, niin avokalliomäeltä ei olisi kannattanut laskea noin jyrkästi, niin olisi päässyt suoraviivaisemmin.

20-21: Hyvin, mutta loppu olisi saanut olla rohkeampaa, olisi vaan vilkuillut vasemmalle avokalliorinteeseen. Sitä alkaa helposti hidastelemaan kun ottaa vaikeata rastia, eikä se pelkkä hidastelu mitään auta, päinvastoin.

21-23: Hyvin :)

23-M: Olisi pitänyt tiputella vasemmalle ja sieltä maaliin, tai sellanen tunne mulle jäi. Tuo nousu tuonne hiekkamontun reunalle oli aikamoinen.
Näytä kommentit (0)
 
Viestitreeni Ikaalinen (05/12/2015) Viestitreeni Ikaalinen (05/12/2015)