Uudenvuoden käyräkinkeri (01/01/2016)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Kukonjärvi - Vattula
L-3: Kurjaa suunnassakulkua. Kolmoselle olis ottanut mieluummin oikealta mäki nähden. Siinä oli muuten uunituore harvennus kakkoselta 3-4-välin puoleen väliin asti.

3-17: tosi hyvää. 16. mennessä kiersin avosuota metsäkoneenuraa myöten.

17-18: liikaa hain juoksu-uraa, vaikka tiheikköä olikin.

18-31: tosi hyvin taas.

31-32: vaikka kuinka yritän koko ajan keskittyä, niin jossain vaiheessa torkahdan vaikkei saisi. Välin puolivaiheen tienoolla en enää tiennyt missä menen, sitten luen käyrät väärin, kun rv-viiva peittää niitä, ja lisäksi kuvittelen omiani. Lopulta pysähdyn mäen päätyyn ja aattelen että olen juossut pitkulaista käyräkumparetta myöten joka on rastista lounaaseen. Eli pitää mennä vasemmalle etuviistoon, siellä onkin jokin kumpare. Ja sitten jää suunta ja matkanarviointi narikkaan ja käyn väärällä kumpareella aukomassa karttaa. Opetukset: 1. älä lopeta suunnistusta (torkahda), 2. Luota omaan suunnistukseesi sen verran, että olet tullut kutakuinkin suoraan. 3. Järkevämpää "taaksepäin ajattelua", eli miettimistä, mistä olen tullut.

39. jäi harmillisesti välistä. Kyllä näin sen mäen siinä oikealla mutta en vain ymmärrä miten kävin viereisellä. Eihän rastin oikealla puolella pitäisi olla mitään mäkeä. En tosiaan ymmärrä.

39-40: vasemmalla meni metsäkoneen ura. Mäen päällystää ja suorempaa olisi silti saattanut olla parempi.

Lopussa yleisesti vähän huonompaa tekemistä kuin alkupuolella (3-31), varmaan keskittyminen enempi loppupuolella rakoilee, töitä on tehtävä sen eteen tosissaan.
Näytä kommentit (0)
 
Uudenvuoden käyräkinkeri (01/01/2016)