KYV 2016 (08/04/2016)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Ahtela
Järjestäjä: TuS
Maa: Suomi
Siisti kisa takana. Fyysisesti aika tummaa poikaa mutta taidollisesti ok yömenoa kunnes vikalle rastille virhe.

L-K: Pääsin ihan hyvin livahtaan tien vasemmalle puolelle ja sieltä ryskiin lähelle kärkeä. Aika kovaahan siinä piti juosta, tai ainakin alle kolmosta. Vilkasin että ykköselle ei oo rv:tä niin sai rynniä kartta rullalla K:lle asti.

K-1: Otin Severin selän alussa. Suunnitelma oli mennä kompassilla mäen päälle ja sieltä tiheikön reunan vierestä rastille (vihreä reitti). Vähän liikaa kattelin mistä muut menee sen sijaan että olisin kattellut kompassia. Otin Eliaksesta peesin ja mentiin liikaa oikeelle. Pahimman tiheikön läpi rastille. Leimasin kuitenkin neljäntenä tuolla omalla rastilla. Leskinen, Suominen ja Karppinen edellä.

1-2: Suunnitelmana painella viivaa kompassi sojossa, lukee mäet ja ottaa tieltä kiinni ja rasti tarkasti. No käytännössä se meni siihen että Eliaksen peesissä aivan kieli vyön alla ja kompassia vilkuillen. Tieltä kuitenkin omaa työtä: metsäkoneen ura alle, mäki, kivet, notko, avokallio ja vielä sellatteena ekstra varmistuksena kivi jonka kautta omalle kivelle. Välin alkupätkän olis voinu painella enempi oikeelta: polun pätkä, laakeita mäkiä, valkoista mettää ja lyhyt tiepätkä (piirsin vihreällä).

2-3: Lyhyt suuntaväli. Mäen reuna vasemmalla. Eikan perässä menin.

3-4: Ja rastilta lähtö niin ikään Eikan perässä. Nyt liian vasemmalla. Olis pitänyt mennä aikasemmin tielle. Loppuväli jättiletkassa telkkänä.

4-5: Rastilta lähtö Flon ja Aleksin perässä minulle väärään suuntaan. Huomaan Eliaksen ja korjaan alas aukolle. Olin aika puhki. Elias huusi koodia, se täsmäsi, mutta olin niin hengästynyt että en pystynyt vastaamaan että joo. Eliasken peesissä rastille.

5-6: Sitten päätin että en kyllä saakeli tipu. Raastoin aivan elämä pelissä ylös Eliaksen peesissä. Kavuttiin vielä korkeimmalle kohalle (ois pitäny mennä vähän suorempaa) ja niinhän minä kanttasin. 6. rastille 25 sek Eliasta perässä.

6-7: Flon peesissä tiheikköön. Aukolla onneks tajusin että meillä on aivan eri hajonta ja korjaus omalle. Olis pitäny mennä suorempaa. Severin selän näin ennen rastia ja sen avulla lipulle.

7-8: Tielle jossa Severin selkä vaan loittoni. Muuten väli ok.

8-9: Ok menoa. Yksin aikalailla.

9-10: Hyvää suunnistusta, paitsi vähän epävarma rastinotto.

10-11: Hyvää menoa jopa fyysisesti. Yksin menin.

11-12: Yksin. Liian oikeella vaikka siellä menikin polku. Rastin otin aika tarkasti.

12-13: Muuten hyvin mutta kiersin kiven väärälle puolelle. Markus kuittas tietty.

13-14: Hyvää Markuksen peesissä.

14-15: Hyvää. Rasti tuntu olevan aika pitkällä.

15-16: Jostain kaivoin vielä voimia juosta ja pääsin letkan kärkeen.

16-17: En malttanut vilkuilla kompassia ja liikaa oikeelle. No letka peesas saman virheen.

17-18: En malttanut vilkuilla kompassia enkä karttaa. Katoin vaan että tuolla on jotain valoja ja annoin mennä. 45 sek virhe. Koko letka ohi. Dam. Eli pitää suunnistaa loppuun asti. Ihan niin kuin en tätä tiennyt.
Näytä kommentit (0)
 
KYV 2016 (08/04/2016)