Stenrösberget (25/06/2016)
Kategoria: Harjoitukset
Ykkösvälin oja oli aika syvä ja mutanen :)

Tarkotuksena ottaa 2. rasti pellon kautta mutta en sitten kehdannutkaan kun oli kauniita viljelyksiä siinä. Suuntavirhe tuossa silti on vaikka olisin sinne pellolle mennytkin.

Seuraavat kaksi väliä oli kyllä hyviä suunnistuksellisesti ja myös jaksoin juosta hyvin.

Vitosvälillä metsäautotien päädystä piti loivia just tollein oikeelta tiheikkö kiertäen, mutta suolla suunta käännähti ja juoksin itse asiassa omalta kartaltani ulos. Lopussakin vähän suoraviivaisuuden puutetta mutta aika ok oli ottaa tuolta oikeelta jykien kautta rasti ja tuo sitä edeltävä suo oli syytä kiertää vasemmalta niin tuli tollanen ässä vedettyä hihasta.

6. rastin muinaishautaa en löytänyt vaikka kuinka etsin. Luulin että olisi laitettu ilmakuvasta mutta olisihan se pitänyt tarkastaa ratasuunnittelussa.

7. rastilla sama juttu eli ei kivikasaa näkynyt eikä kuulunut. No lähdin työntään 8. päin ja sain jostain päähäni että en käynyt oikealla paikalla ja sitten palasin takaisin sillä mielellä että en nyt hyvänen aika aio hylsyä vapaaehtoisesti ottaa. No 150m jälkeen olin taas sitä mieltä että kävin kyllä ihan oikeella paikalla. Ja eikun takaisin.

8. rastiväli oli (vähän niin kuin 7. rastiväli,) sellainen, että on vaan pysyttävä kartalla. Nuo parin käyrän muodot 2,5m käyrillä oli niin laakeita että jos tippu kartalta niin oli vaikeeta. No niinhä mä tipuin.

Matka 8. rastilta autolle oli aika pitkä. Tarkoitus oli mennä polkua mutta löysin jonkin toisen polun joka sitten loppui heti. Tarvoin aika kauan tietämättä missä olen ja olin kyllä sitä mieltä että nyt oon aika kaukana huippusuunnistajasta :)

Harmi päivän kulku ja taito teki matkanteosta niin hitaan etten itse Stenrösbergetille päässyt (10. rasti). No joku toinen päivä.
Näytä kommentit (0)
 
Stenrösberget (25/06/2016)