Sattmarkin AV-treeni (04/02/2017)
Kategoria: Harjoitukset
AV-treeni Pargas IF:ltä.

Lähes täysin lumetonta!
Tavoitteet:
I suunnitelma
II suoraviivaisuus
III ymmärrys rastin ympäristöstä (3d-malli ja rastin sijainti siellä mallissa)

L-1: olennaisiks otin avokalliokumpareen ja sen jälkeen avokalliomuodot viivalla. Nyt en kumpareelta onnistunut katsoa seuraavaa avokallioo ja juoksin liian vasemmalle.

1-2: hyvin meni. Kohteina oli eka mäki, tihukon takana olevat kalliot ja kumpareet. Rastinotossa tuli pieni virhe. Mieluummin olisi nojannut enempi vasemmalle laakeelle kumpareelle joka työntää rastille. Eli ymmärrys rastin sijainnista suhteessa muihin kohteisiin.

2-3: Aika ok. Kohteina oli käyrämuodot viivalla ja sen vieressä. Blankolla alueella juoksin liian oikeelle. Eli siinä jäänyt kompassin luku täysin. Vaikka mitään muuta ei voi tehdä!

3-4: Muuten ok mutta nousin jykät vasemmalta. Ne ois pitäny ajoissa bongata kun oli nuorta metsää ennen penkkaa.

4-5: Liiaksi kattelin uria. En oikein pysynyt mukana ojissa. Enempi olis saanu mennä vaan kompassilla. Ja jos niitä uria niin mieluummin rv-viivan vasemmalta puolelta. Rastinotto hyvin.

5-6: Kohteina oli viivalle sattuneet muodot ja ojat. Vikassa mäessä taas kompassi jäi. On se vaikeeta ilmeisesti. Tolpasta sain kiinni. Rastinotto hyvin.

6-7: Ihan jees. Tarkotuksena oli ottaa rasti juuri noin. Kohteina oli selkeet muodot. Rastinotto hyvin.

7-8: Lähtösuunta ok mutta sitten heti meni suunta pieleen. Ihan ok seivasin. Vähän liikaa korjasin suuntaa rastinottoon.

8-9: Korridori vähän sinne päin. Yhen kohdan työstin mäen toista laitaa. Vähän sen jälkeen jätin taas (!) kompassin narikkaan ja painelin koko käytävältä ulos. Sitä ihmettelin suolla hirven kanssa.

9-10: Meni ihan hyvin. Suo oli jäässä. Rastinotto viimeseen päälle ja tavotteeseen pääsin tän rastin osalta. Kohteina viivalle jääneet kohteet kutakuinkin.

Loppu ok. Paitsi 17. rastin otto.
Näytä kommentit (0)
 
Sattmarkin AV-treeni (04/02/2017)