VS AM-pitkä (12/08/2017)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Matosuo, Raasi - Pöytyä
Järjestäjä: Köyliön Lallit, Yläneen Kiri, Hiisirasti
Maa: Finland
Discipline: long
L-1 sain kohteet hyvin haltuun ja kerrankin lähtösuunnan haltuun vaikka lähtöviitoitus tuli vähän kulmassa k:lle. Rastinotossa en huomannut peilata mäen reunaan ja siitä 10 sek koukku rastille. Rastinotto oli siis vähän sellainen sinne päin vain vaikka olin hyvin kiinni ympyrän laidalla. Myös viimeinen suunta puuttui.

1-2 ehkä koukusta säikähtymisen takia lähtösuunta vähän pieleen. Suolta tulin vähän turhan etelään. Sen jälkeen kuitenkin ihan kelpo menoa rastille asti. Positiivista on etenkin se että en seilannut loppurastivälillä eli ns. sidewinderi oli minimissään.

2-3 tipuin kartalta välin puolenvälin jälkeen ja loppuväli olikin vain sellaista hidasta juoksua ja koitin päästä takaisin kartalle. En kuitenkaan päässyt vaan tie vasta pysäytti. Olisi pitänyt alkuvälistä ottaa enempi kohteita ja jos tippua kartalta niin juosta vasemmalle ojalle mistä olisi kyllä ennen pitkää saanut kiinni. Mikään mahdottoman huono valinta ei olisi ollut juosta tielläkään.

3-4 Hyvin. Oli hyvät kohteet (kumpare, oja ja avokalliot paistoi) ja muutenkin homma sujui.

4-5 Tieltä lähdin vähän liian myöhään (reitinvalintaa pohtiessa) ja löysin aika hitaan baanan alkuunsa. Loppuvälillä turhaa mutkaa ja ylimääräinen tiheikkö hidasti menoa. 70 sekkaa Sunalle joka juoksi tietä.

5-12 oikein hyvää tekemistä

12-13 Aivan liikaa sw:tä :( siis katoin pikaisesti quickroutesta että 230m viivaan nähden ekstraa eli varmaan joku 150m aivan liikaa. Ehkä liikaa kattelin uria ja liian vähän kompassia. Pelkästään jo liikamatka selittää ajanhukkaa, mutta Sunan tiekierto olisi varmaan myös ollut hyvä vaihtoehto. Tällä välillä oli myös pahin väsymys. Pitäisi ekstratsempata taidollisesti silloin.

13-M Ihan jees meni loppu. Etenkin olen tyytyväinen 14-15 väliin jossa löysin hyviä uria ja meno oli suoraviivaista.
Näytä kommentit (0)
 
VS AM-pitkä (12/08/2017)