25Manna (07/10/2017)
Kategoria: Kilpailut
Osuus: 5. osuus
Alla olen joka rastivälin jälkeen laittanut sekunneissa paljonko olen voittanut tai jäänyt Lucas Bassetille. Hänellä oli sama hajonta kuin minulla ja on juossut suunnilleen samaa vauhtia niin siihen on hyvä verrata. 11. rastille tein ison virheen ja sinne hänen ja Lauri Sildin letka sai minut kiinni. Sieltä loppuun tultiin samaa vauhtia.
K-1: (-6) Meni hyvin. Oli jonkinlaista uraa lähes koko matkan.
1-2: (+10) Vähän liikaa kiersin tiheikköä. Laskeuduin väärältä mäeltä, tai piti laskeutua nenältä.
2-3: (0) Luulen että tämä reitinvalinta oli ihan hyvä. Suoraakin olisi toki voinut juosta.
3-4: (0) Oikein hyvin. Pysyin hyvin kartalla vaikka kohteet ei ollut kovin selkeitä.
4-5: (+37) Ylämäkeä noustessa en ollut täysin selvillä sijainnista. Sitten kun pääsen päälle ja näen huipun vasemmalla niin liian toivokkaasti uskon että se olisi juuri viivan vasemmalla puolella oleva huippu. Polun suuunnasta ja kivikosta saan kiinni. Luulin muuten juosseeni kartassa ollutta polkua pitkin mutta todellisuudessa olin juossut viivan alla jotain uraa. Tästä onkin sitten sen verta vaikea uskoa että olisin viivan oikealla puolella mäen päällä joten enhän sitä usko.
5-6: (+1) Ihan ok, mutta vähän juutun tiheikköön.
6-7: (+17) Ehkä suotta rynkytin kaikkien kukkuloiden päältä. Ehkä oikealta olisi voinut löytyä joku urakin.
7-8: (-15) Ihan jees. Suorempaa olisi varmaan voinut mennä isommalle polulle.
8-9: (+11) Hyvin. Ilmeisesti polulla olisi voinut juosta kovempaakin kun tuo minun välin keskivauhti oli 5:00.
9-10: (-1) Hyvin. Suunnalla.
10-11: (63) Vähän huono lähtösuunta ja samaistan jyrkänteet. Mukavasti löytyy kohteita vasemmalta jotka täsmää kohtuu hyvin. Enkä ilmeisesti oo liiemmin katsonut kompassia. Löysin muita juoksijoita joidenka perässä menin sitten hajontarastille. Sieltä löysin oman rastin ja pääosin Lauri Sildin vetämän letkan jossa tulin sitten vaihtoon.
11-M Loppu menikin oikein hyvin porukan mukana. Olin vähän hännillä mutta jaksoin hyvin vikan mäen ja tokavikan löysin ekana.
Näytä kommentit (0)
 
25Manna (07/10/2017)