O-Ringen E2 (23/07/2018)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Vitsjön, Örnsköldsvik
Järjestäjä: O-Ringen
Maa: Ruotsi
Discipline: keskimatka
K-1: Oli kyllä hurja kipuaminen. Jyrkänteet olivat aika selviä kun ne olivat niin isoja.

1-2: Ihan alkuun lähdin oikeaan suuntaan mutta sitten käännähdin liikaa oikealle ja seurasin väärän jyrkänteen juurta. Aika pian hoksasin mistä on kyse ja korjasin takaisin viivalle. Tarkkana piti olla tason kanssa että tuli suoraan rastille mutta onnistuin siinä.

2-3: Hyvin sain viivan haltuun. Sähkölinjalla olin tarkasti kartalla ja mäen jyrkkä kohta oli selvä ja jätin sen oikealle. Rastinotossa näin mielestäni ison jyrkänteen ja puikkasin sinne. Se oli ilmeisesti liian pieni kartalle laitettavaksi. Olisi pitänyt vielä tarkemmin peilata rastiympyrässä näkyvään pistekumpareeseen ja nenämuotoon.

3-4: Selkeitä kohteita oli tarjolla. Avokalliotkin paistoivat.

4-5: Hyvin oli hallussa. Luin päällystän muodot ja huipun kohdalta lähdin laskeutumaan loivasti vasemmalle.

5-6: Pirunpelto oli selkeä, samoin jyrkänteet oikealla ja kumpare ennen rastia vasemmalla.

6-7: Jätin avokalliokumpareen vasemmalle ja laskeuduin jyrkänteet alas. Äkkiä sitä olikin vähän liikaa vasemmalla mutta kumpareet ja suo oli niin selkeä että sain korjattua.

7-8: Tämä olisi kannattanut juosta vasemmalta kivikot ja jyrkänteet kiertäen. Yritin mennä suoraan mutta en onnistunut ollenkaan. Lisäksi uuvahdin tuossa ylämäessä pahasti ja meni kävelyksi.

8-9: Sola ennen poikittaisia jyrkänteitä oli selkeä ja siitä oli hyvä lähteä rastinottoon.

9-10: Vähän liian ylhäällä ryskin menemään mutta ainakin rinteen suuntaan töröttävä jyrkänne oli selkeä kohde josta sai kiinni. Rastinotto möykky möykyltä niin tuli lippu hyvin vastaan.

10-11: Aukko oli selkeä. Hyvällä suunnalla ja katse kaukana pitäen löytyi rasti.

11-12: Hyvä lähtösuunta, oikealla näkyi jyrkänne ja sitten näkyi jo kivet.

12-13: Vähän huono lähtösuunta. sitten löysin oikean nenämuodon ja juoksin sitä vähän matkaa. Sitten aloin tähytä missä voisi rastin seutu näkyä ja unohdin kompassia katsoa tyystin. Aivan vika paikkaan ja ehkä sekin hämäsi kun siellä oli niin paljon väkeä. Löysin kolme rastia ennen omaani. Aika pitkään olen saanut juosta ilman kompassiin katsomista.

13-14: Koko välin vähän huolimaton suunta taas. Jyrkältä kohdalta pudottelin alas mutta kun en suuntaa korjannut niin virhehän siinä taas tuli.

14-M: Ihan hyvin osasin polkuvälit.

GPS: https://www.livelox.com/Viewer/O-Ringen-Hoga-Kusten-Etapp-2-lang/H21-Elit?classId=154872
Näytä kommentit (0)
 
O-Ringen E2 (23/07/2018)