Svartåsen (01/08/2018)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: NOM -84- kart
L-2: Vaelsin juomapullon täyttöpisteen (eli järven päädyn) kautta ylängölle. Aika paljon tuli mutkaan kun koitti päästä kampajyrkänteistä liian suoraan. Pitäisi tarkasti suunnitella miltä puolelta minkäkin jykän menee. Suoraan ei oikein pääse.

2-3: Oli aika selkeitä kohteita kun näki niin hyvin. Avosuot piti mielestäni hyvin paikkansa ja käyrämuodot jyrkänteiden joukossa olivat niin ikään selkeitä.

3-4: Lähtösuunta olisi voinut olla tarkempi. Piti vain päättää kummalta puolelta järven kiertää. Rastinotto möykky möykyltä ja kompassi tanassa.

4-5: Luin että rastiympyrän alle jäänyt musta viiru olisi jyrkänne mutta paperi olikin vähän kulunut ja se on avosuo. No se veti vähän pasmat sekaisin kun ei kartta täsmännyt sitten millään. Jälkiviisaana olisi voinut vilkuilla enempi kohteita vasemmalta puolelta. Avosuonotko oli selkeä josta sain lopulta kiinni.

5-6: Viivan oikealla kulkeva nenämuoto oli selkeä ja sitten pysty peilaamaan etuviistossa häämöttävään mäkeen.

6-7: Taas kerran huomasi että kampajyrkänteet on nopeinta kiertää suosiolla. Rastinotossa piti oivaltaa nousta taso rastille kun tulee viivan suunnasta.

7-8: Varmaan ihan ok reitinvalinta oli tämä varsinkin nyt kun suot olivat kohtuu kuivia. Rastinotossa mäki ennen rastia oli selvä. Samoin pieni avosuo.

8-14: Meni hyvin. Kohteet olivat selkeitä ja jaksoin suunnistaa.

14-15: Rastinotossa luin jyrkänteet väärin vaikka olin juuri ollut kiinni. Jokin ajatuskatko.
Näytä kommentit (0)
 
Svartåsen (01/08/2018)