Hämeen AM-pitkä (11/08/2018)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Aakkola, Orivesi, Juupajoki
Järjestäjä: Oriveden Ponnistus
Maa: Suomi
Discipline: pitkämatka
K-1: Varmaan ihan ok mennä tuosta suoraan. Otin sopivasti kohteita ja pysyin kartalla. Rune juoksi 15 sekkaa nopeammin oikealta polkua pitkin.

1-2: Meni hyvin. Erotin keltaiset väylät ja tiesin missä suunnassa rasti on.

2-3: Liian piittaamattomasti ja ylimalkaisesti nousin rinteeseen. En ollut tarpeeksi kartalla. Varmaan joku 30 sek virhe.

3-4: Lammella olin vielä kartalla, sitten vaan liian paljon keskityin rynnimiseen enkä oikein ymmärtänyt minkä mäen välissä olen. Noin myöhään ei enää kannattanut mennä tielle varmaankaan. Rune lähti heti oikealle ja sieltä uria myöten tielle.

4-5: Liian pikaisesti katsoin että alas vaan. Kompassi jäi ja painoin liikaa oikealle. Rastinotto meni hyvin. Näin pienen kumpareen rinteessä ja siitä oli helppo nousta ylös.

5-6: Hyvin meni. Pitkänomainen kumpare tuli hyvin vastaan ja suonotko oli selkeä.

6-7: Äh. Oikealle jääneellä avokalliokumpareella olin vielä kiinni. Sitten vain ilman kompassia tuonne keräilemään. Noin 30 sekkaa varmaan taas takkiin.

7-8: Virheestä suimaantuneena otin väärän lähtösuunnan. Sitten kun pudotin jyrkäänteeltä alas niin kolahti jokin terävä kivi oikean jalan sisäpuolelle. Se vähän haittasi loppumatkalla. Etenkin alamäkiä piti ottaa aika varovasti. Rastinotto meni hyvin.

8-9: Hyvin meni. Löysin tiheikössä nopean raon mistä rynniä. Rastinotossa näin ison kiven ja rastikin näkyi aika kaukaa.

9-10: Suunta oli ihan hyvä tuonne järven päälle. Sitten se olisi toki pitänyt muttaa. Tuon jälkimmäisen johtokäyrän jälkeen metsä oli tosi nuorta ja luulin olevani lähellä viivaa ja tähysin metsänrajaa vasemmalta. No olinkin jo sen oikealla puolella. Tuosta terävästä notkosta sain kiinni. Olisi sieltä voinut suorempaa tulla rastille.

10-11: Ihan hyvin. Lammen kautta oli selkeä tulla.

11-12: Olisi ollut hyvä pysyä koko ajan viivan vasemmalla puolella. Tuo tummimman vihreän olisi ollut hyvä kiertää. Knuuttilan Mikko otti mielenkiintoisen reitinvalinnan ja kiersi oikealta polkua pitkin. Rune juoksi pohjat loivasti vasemmalta.

12-13: Luulen että tämä minun valinta oli ihan ok.

13-M. Ihan hyvin meni loppu. 16-17 väli olisi voinut mennä suorempaa. Parhaani toki yritin.
Näytä kommentit (0)
 
Hämeen AM-pitkä (11/08/2018)