ATC Pispala (23/10/2013)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Varala-Tahmela
Maa: Suomi
Discipline: 1,1 km + 1,1 km + 1,2 km
Tää teksti on sama kuin HPK:ssa.

Kisassa hyvä kulku ja jaksaminen, pitkästä aikaa sprintti oli kivaa. Kolme rataa yhteislähdöllä. Reitinvalinnat aika kinkkisiä.

Eka rata: lievät reitinvalintavirheet rasteille 1 ja 2. Ykköselle ois pitäny mennä etelän kautta, koska rappuset alaspäin oli hitaat. No yhteislähdössä ei tajunnu kaikkea. Kakkoselle koulu ois kannattanu kiertää oikeelta koska ne rappuset, mutta ei ollu isoja virheitä. Elias iski koulun rappusiin niin kovaa että menin hapoille siinä määrin, etten pystyny rullaan alamäkee maaliin ja hävisin lopulta parikytä metriä.

Toka rata: ykköselle ois voinu mennä suoraviivasemmin lännen kautta, mutta ei varmaan suurta eroo. 2 rastille pohjonen reitti oli nopein ja siinäkin takkiin, tai ainakin Elias pääsi siinä karkuun mutta liekö sitten juossu nopeemmin. 3. rastille vasen reitinvalinta kuulemma nopein, koska pitkien portaiden vieressä ura jota loikottaa mutta ei isoa eroa. 4. rastille ois voinu oikasta korttelin oikeelta puolelta. 5. rastille vissiin 50/50 ja kutos rastille ois voinu mennä yhtä alempaa tietä niin ois säästäny vähä portaita. Maaliin tulin kolmantena Eliaksen ja Enon jälkeen.

Kolmas rata: 1-2 rasteille ois pitäny ilman muuta mennä oikeelta eikä mutkitella tuolla tavoin. Loppu meni hyvin mutta jäin Eliakselle vähän lopussa mutta jos vertaa viimeviikon tekemiseen, niin ihan eri luokkaa, nyt juoksu paljon parempaa.

Reitinvalintavirheet oli aika pieniä mutta niitä tuli niin paljon että suunnistus ei niiltä osin kunnossa. Suunnitus pysy kuitenkin hyvin edellä ja oli sujuvaa minun mittapuulla.
Näytä kommentit (0)
 
ATC Pispala (23/10/2013)