Ponsa pohjoinen yhteislähtötreeni (09/11/2013)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Ponsa
Järjestäjä: Kartta: KangSK
4. rastille asti puhtaasti mutta vitoselle paha koukku, johon meni aikaa 2 min. Rasti olis pitäny ottaa suon reunan kautta, tai se nähden ja nojaten. Aikaa meni seisoskeluun, koska uskoin etten olisi menny ohi. Lopulta kivistä tajusin.

Ilmeisesti en käyny oikealla kumpareella 13. rastilla, eli hylsy, mutta ei tahallinen. Mutta ois pitäny kivistä tajuta.

20. rastille treenin toinen virhe, se noin 75 sek. Noin 100m ennen rastia näin kiven, joka oli myös käyräkumpareen takana ja erehdyin, että se olisi rasti. Siitä lähdin kohti vikaa rastia kunnes alamäessä tajusin että en "leimannut" oikealla. Käänsin takasin ja rasti löyty suoraan. Virhe olisi ehkä jäänyt väliin jos olisi ollut rastit maastossa mutta tuo on jossittelua. Olin reittien risteyskohdan suolla kiinni, ja siitä olisi pitänyt mennä vielä tuplasti pidemmälle oikealle rastille.

No, 13 rastivälistä 11 onnistu, juoksu kuitenkin kurjaa ja yhteislähdössä tarvittava taistelutahto uupui pahasti. Jo 2. rastille mennessä tipuin Eliaksen ja Sanen kelkasta. Elias otti 15. kiinni vaikka oli kiertänyt perhoset ja se harmitti mutta kun ei jaksa niin ei.

Jätin perhoset väliin, koska tarkoituksena vetää noin 50 min treeni, ja samasta syystä oikasin 16. jälkeen. Paras reitti 16. rastille ois muuten ollu vetää 15. suoraan etelään suon reunaan ja sitten suon yli suon toiselle puolelle ison kiven länsipuolelta ja siitä suunnalla.

Maasto aivan mahtavan hyvä!!
Näytä kommentit (0)
 
Ponsa pohjoinen yhteislähtötreeni (09/11/2013)