ATC Amuri (13/11/2013)
Kategoria: Harjoitukset
Kartta: Amuri, Tampere
Maa: Suomi
Discipline: 2,7 km
Aamutreenicupin finaali upouudessa maastossa!! Ittellä kehnot mahkut menestykseen ja kunniaan mutta tarkoituksena vetää kovatreeni eli kilpailunomainen harjoitus.

Suunnistus oli kaiken kaikkiaan yllättävän sujuvaa tai sujuvampaa kuin yleensä sprintissä. Juoksullisesti ei mikään paras päivä, mutta se ei vaikuttanu tekemiseen.

Rata oli hyvä ja tarjos paljon reitinvalintoja. Osa mun reitinvalinnoista onnistukin. Kuitenkin 9., 19. ja 20. rastille ois voinu mennä pikkasen nopeemman reitin kautta. Kaikista pahin virhe tuli kuitenkin 13. rastille. Siinä olin toteuttamassa pohjoista reitinvalintaa (vaikka näin jälkeenpäin katottuna eteläinen parempi), mutta sitten huomasin portaat ja tein pahan S:n kun ampasin niitten kautta.

Hylsyn otin 11. mennessä, niin kuin reitistä näkee. Maastossa oli selvä rako aidassa ja ajattelin, että heti kun pensasaita päättyy, niin oikeelle. No, onneksi ei ollu maastovahteja! Saatoin muuten ottaa hylsyn jo 6. rastille mennessä, tai ainakaan suunnistaessa en huomannu mitään talon kulmassa olevaa pihaa kartasta enkä maastosta.

Analysoin reitinvalintoja mittailemalla, violetti on lyhyempi reitti, niin kuin luvuista näkee.

GPS asettu niin huonosti kartan päälle, että sitä piti väännellä niin että vauhtia näyttävistä väreistä ei kannata välittää, kun ne pääsi vääristymään.
Näytä kommentit (0)
 
ATC Amuri (13/11/2013)