YKV:n kansallinen, H21A (31/05/2015)
Kategoria: Kilpailut
GPS-käyrässä punainen väri = yli 10min/km. Analyysi väli väliltä:
(K-1): Lyhyt väli ylämäkeen, rauhassa ettei mitää hölmöilyjä. Lippu oli häjysti pudonnu, nii 5sek kattelua.
(1-2): Siistiä kalliota, kompassilla suunta ja sinne päin. 200m enne rastia peilasin kolmen kiven ryhmän idässä ja siitä nätisti lipulle.
(2-3): Toine kahesta "pitkästä" välistä. Menin suoraa, aika tyhjää oli nii vähä kaarsi vasemmalle. 7 rasti osu iha vahingossa reitille. Enne polkuu olevan aukon reunaa ja rauhassa tiheikön läpi ettei mee huti.
(3-4): Lippu paisto tiheikössäkin 70m päähän, ei kummempia.
(4-5): Pidempi väli. Katoin että rasti on haastava, ei saa höntyillä. Polulle ja siitä avokalliota ylös kohti ison kukkulan lakeaa huippua, matkalla luettiin parit jyrkänteet ja enne rastia laakea matalampi alue joka jäi lännen puolelle. vähä oikeen kautta kaarto nätisti lipulle.
(5-6): Helpohko alamäkiväli, siks vähä liian innokkaasti ja lopulta vähä turhan kaukana viivasta. Kompassi!
(6-7): Rastin paikka oli mielessä, silti meinas usko loppua. Ojan perä keskellä ei mitää aika bingokohde, mut hyvi löyty.
(7-8): Huomas että jalat ei oo parhaimmillaa, vähä alko jo väsyyn. Suunta kohti kalloita, matalimmasta kohasta yli ja notkoa pitkin alas. Rastinotto oli helppo ku kiersi alakautta, en sitte tiiä olisko suoraan ollu nopemapi.
(8-9): Pudotus alas ja lyhyt rykäsy rastille. Se oli mäen ylhäällä, onneks pilkahti lipun yläosa nii löyty heti.
(9-10): Kokoaja pientä kumpareen ylitystä, raskasta jaloille. Selkeä kohde, ei kummempia.
(10-11): Voisi luulla ettei ollu kompassia ollenkaa matkassa... korjasin lähtösuunnan kerran mutten silti läheskään tarpeeks, 45 astetta liian pohjoseen. No ykköseltä vauhtia ja laskettelu alas rastille. Just enne rastia Toni Saari pyyhältää takaa ohi ku mikäkin hirvi, 6min ottanu kiinni.
(11-12): Pellon ylityksessä kartta taskuu ja Saaren peesii, siinä pysy puolikkaan rastivälin. Melkosta kyytiä. Rasti oli selkeän kohteen takana jote helposti osu. Jalat tässä vaiheessa toosi väsyneet.
(12-13): Helppo rasti, piti silti keskittyy kunnolla.
(13-14): Varmaa kisan onnistunein väli, iha suoraa.
(14-15): Oli nii hapoilla että keskittymine nollissa, siispä 200m enne rastia alko kaartaa läntee, sielä sitte seisoskeltii/kartotettii noin minuutti ylimäärästä.
(15-16): Pummin jälkee vaa nopeesti kohti seuraavaa, ei edes huomannu tievalintaa joka olis näi loppuvaiheessa ollu ainaki varmempi. Kompassii! Liikaa vasurii noin 100m, ylimäärästä varmaa 15-20sek.
(16-17): Rastilta lähdettäes näky femmanin kaveri takana, päätin että ei ainakaa ohi enää mee. Mukavasti osu kohille kuviorajaa pitkin ja oikeella puolella pientä kalliokumparetta peilaten rastille.
(17-18): Tähänkin vielä huono lähtösuunta, mutta positiivista se että femmanilainen tuli perässä yhtä paljo ohi:D
(18-Maali): Loppukirissä vielä kaikki sekuntit pois.
Näytä kommentit (0)
 
YKV:n kansallinen, H21A (31/05/2015)