Sm-viesti (21/09/2019)
Kategoria: Kilpailut
Kartta: Saarnanvuori
Järjestäjä: MS-parma
Maa: Suomi
Matka: 6.23 km
AIka: 42:26
Tarjoiluehdotus: Toimii parhaiten myöhäisillan hauskanpitoon ja rentoitumiseen, kevyen suolaisen ja makean kanssa.

Piti vetää hallitusti ja rennosti. Piti.

K-1 Älytöntä perseilyä viivan molemmin puolin. Alku todella surkea, lopussa käänsin liian innokkaasti rastista poispäin.
4-6 Rastinotto ihan lintubongareiden sunnuntaivauhtia. Voi voi.
7-8 Alku ihan ok. Kuningasidea kietää kumpare puolivälissä kauniisti ympäri. Ajattelin, että suoraan olisi tullut pian liian vähän reeniminuutteja.
8-9 Ihan siistiä. Samaistin koko ajan olevani pohjoisemmalla nenällä/notkossa. Vasta rastiympyrän jälkeen tajusin, ettei tule sataseiskaa ihan suoriltaan vastaan. Toivoin parasta ja jatkoin vielä vähän. Kyllähän rastin nyt voi tuurillakin löytää. No ihan ei tullut, mutta enpä lannistunut. Kiertelin pari minuuttia, katsoin kuinka komiasti yleisen ankkkurit ratkaisee mitallien värejä. Nouski saisi välillä voittaa, mutta Olli polkee ahnaasti. Liian ahnaasti. Saatoin päästä maastokameraan. Pian aloin miettimään, että eikös niissä nykyään ole filtteri, joka sumentaa kaiken turhan paskan pois ympäristöstä. No, antaa isojen poikien suunnistaa, jatketaan hommia. Hölkkäsin vähän eteenpäin. En tiedä vieläkään olinpaikasta mitään. Yht´äkkiä näkökenttään osuu D70 sarjan taitopäällikkö. Suorastaan riemastun. Tiedustelen olinpaikkaa. Teitittelen, tottakai. Halusi kuulemma suunnistaa itse. En vastustanut. No, neuvokkaana poikana nousen kumpareelle. Hoonaan kumpareen katseellani vielä ympäri, ja nautin 2,5m käyrien diversiteetistä. No ihan ei täsmää. Ei haittaa. Koitan hakea aurinkoa taivaalta, jos vaikka saisi suuntaa. No oli pilvet edessä. Ei saisi kyllä suunnistuskisoja järjestää, jos on aurinko pilvessä. Pian muistan, että kädessäni on kompassi. Samaa mallia, mitä useimmat oikeatkin suunnistajat käyttävät. Joku streitti, vai mikä se oli. Käännän kartan oikein päin. Eräpirkkojen oravapolkukerhojen opeilla peilailen aukkoja hetken. Löydän itseni kartalta. Aika lähteä kohti ysiä ja kisakeskusta. Juomavyö ja retkieväät jäi reppuun, niin kohta voisi alkaa harmittamaan, kuin pientä oravaa.
9-10. Lähdin vähän vinoon. Korjasin vielä enemmän vinoon. Ihastelin kumparetta, jossa olin 6 min sitten seissyt. Katson polvisuunnan streitillä. Nykäisen kympille. Jes.
Näytä kommentit (0)
 
Sm-viesti (21/09/2019) Sm-viesti (21/09/2019)