10MILA 2017 (30/04/2017)
Kategoria: Kilpailut
Osuus: 6
Onnistunut veto, erityisesti viestisuorituksena. Tavoitteena oli pystyä ennakoivaan suunnistukseen, koska pimeällä itsensä kiinni lukeminen on hankalampaa. Tässä onnistuin hyvin, vaikka parannettavaakin jäi. Esim. nelosvälin loppu oli 100% hallussa, joten rastikummun näkyessä olisi pitänyt lukea lyhyt vitosväli kunnolla; nyt rastiltalähtö oli hidas ja luin vielä rastiympyrässä käyrän väärinpäin. Ennakointia olisi myös voinut tehdä pidemmälle eteenpäin; esim. kasin rastipiste oli niin selvä, että sinne olisi voinut juosta reippaammin. Yritin kuitenkin lukea väliä tarkemmin ja päädyinkin lopussa pysähtymään (turhaan) pudottuani kartalta.
Uskoisin, että tuo yksi selkeä tavoite oli kuitenkin hyvä "ankkuri", jolla pystyi palauttamaan keskittymisen olennaiseen, jos se meinasi karata. Myös muiden kilpailijoiden vähäisyys saattoi olla etu, kun sai keskittyä omaan suoritukseen rauhassa ilman paineita pysyä jonkun muun vauhdissa. Toki porukalla olisi varmasti päässyt kovempaa, fyysisesti siihen olisi ollut jonkin verran varaa.
Virheitä lähinnä vitosen pieni samaistus ja seuraavilla rasteilla turhaakin varmistelua, sekä isoimpana lähtösuuntavirhe 12:lla, jonka huomasin nopeasti, mutta korjasin hyvin hitaasti.
Näytä kommentit (0)
 
10MILA 2017 (30/04/2017)