Lappee-Jukola (19/06/2016)
Kategoria: Kilpailut
Ykköselle oli suunnitelmana mennä suoraan. En kuitenkaan yhtään pysynyt kartalla ja seurasin vaan muita. Sitten uralla juostessani luulin olevani n. välin puolessävälin ja lähdin uralta sillä idealla että otan viivan alle. Aika pian tajusin sitten että oon jo puol kilsaa edempänä ja sitten koitin päästä tielle. Kauheeta pusikkoa. 90 sek virhe kaikkinensa ainakin.

Lähdin hyvin suunnalla oikealle uralle mutta sitten näin rastin ja kävin katsomassa. Ihan luotto omaan tekemiseen kadoksissa. Tiesin kuitenkin että oltava vielä oikealla mutta en vaan uskaltanut juosta sinne.

Sitten pari väliä tosi hyvin omaa työtä.

Vitoselle mennessä suuntavirhe (viivaa tietty olis pitänyt mennä) ja myös rastinotto epävarma kun en oikein tiennyt missä olen.

Seuraavat kolme väliä meni hyvin porukan mukana.

Väärää letkaa ja väärää uraa. Kun tuli mäki vastaan en tiennyt yhtään missä suunnassa oma rasti on. Sen takia pummaus oli aika hidas ja otti aikaa. Takana liiallista peesausta.

Seuraavat kuusi väliä meni hyvin. Mielestäni välit 10-15 kuuluu paremminkin tiomilaan kuin jukolaan.

15. jälkeen tiellä olin hyvin mukana. Sitten kaikki lähti tietä myöten ja katsoin ettei minun sinne kannata juosta metriäkään. No jälkikäteen ajatellen letka olisi mennyt minunkin rastin kautta. No lähin kuitenkin tieltä omille teille ja juutuin vähän tiheikköön. Sitten isolla kivellä olin kiinni mutta rinne oli hidas. Olisi pitänyt mennä vas. polunpätkää ja mäen päältä. Rastinotossa menin varmaan aika läheltä. Porukkaa oli tosi paljon ja se vähän häiritsi. Ojalta kiinni.

Seuraavat kaks väliä ihan hyvin.

Pitkä väli oli muuten ihan ok mennä suoraan mutta jälkimmäinen tiheikkö tosi hidas. Rastinotto meni koko letkalta ihan pieleen. En ollut rastinotossa kartalla.

Juoksin letkan mukana. Sitten katoin että ei kyllä alamäkeen pitäisi mennä ja aloin kampeamaan vasemmalta pois. Muut kävi rastillaan ja taas sai mennä yksin omalle. Tälläkin välillä suunnistin vasta sieltä hajontarastilta omalle. Olis ollut fiksumpaa suunnistaa koko väli.

Loppu ihan hyvin. Letkaa oli mutta suunnistin aika itse.

Kokonaisuutena tosi huonoa taidollisesti.
Näytä kommentit (0)
 
Lappee-Jukola (19/06/2016)