My-O käyttöoikeudet PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut ylläpito   
30.07.2013 23:15

My-O palveluun voit ostaa käyttöoikeuden vuodeksi kerrallaan verkkokaupasta.Lisenssi on voimassa ostohetkestä vuoden, mutta sopivasti kauden vaihtumista "kunnioittaen".

Kokonaisuuksia, joihin voit ostaa lisenssin on suunnistusanalyysi (My-O analyysi) tai harjoituspäiväkirja, johon kuuluu myös kartta-arkisto.

Yksittäiskäyttäjän vuosimaksu on 30 euroa analyysin osalta ja 50 euroa harjoituspäiväkirjan. Karttapakki on veloitukseton palvelu, jonka kaikki harjoituspäiväkirjan käyttäjät saavat halutessaan käyttöönsä.

Yksittäiskäyttäjän harjoituspäiväkirjan käyttöoikeuteen liittyy aina myös yksi henkilökohtaisen valmentajan käyttöoikeus. Valmentajan käyttö on rajoitettu siten, että valmentaja pääsee päivittämään (suunnitelmia) ja tarkistelemaan toteutusta ja raportteja sekä tietenkin urheilijan analyysejä. Mikäli valmentaja haluaa laajemmat käyttöoikeudet kuin oman (tai omien) urheilijansa tietoihin, tarvitsee valmentaja myöskin oman käyttöoikeuden. Usein suunnistusvalmentajat ovatkin aktiivisia liikkujia ja kilpailijoita, joten silloin kannattaa liittää myös valmentajat ryhmiin. Samoin, jos halutaan useamman valmentajan näkevän ryhmän kaikkien urheilijoiden tekemiset, tarvitaan valmentajille laajemmat käyttöoikeudet.

My-O:n palvelut on hinnoiteltu suurempia käyttäjäryhmiä kohti seuraavasti: 2-5 käyttöoikeutta -20%, 6-10 kpl -35%, 11-20 kpl -50%., 20-30 kpl -65% ja yli 30% -80%. Alennusprosentit koskevat siis aina kynnyksen ylittävää lukumäärää. Ryhmäalennuksen saavat seurat, viralliset valmennusryhmät tai yksittäisen valmentajan valmennettavat. Kysy lisää ryhmistä Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Ryhmät perustetaan aina ylläpidon toimesta ja laskutetaan erikseen. Yksittäislisenssit voi ostaa verkkokaupasta.

Mikäli harjoituspäiväkirjasi on sähköisessä muodossa, kysy vanhojen tietojen siirtoa. Teemme sen veloituksetta, mikäli tiedot ovat ”järkevässä” muodossa, kuten siirrettävissä exceliin tai XML-muodossa.

Analyysit perustuvat järjestäjien tarjoamaan tulospalveludataan, joten palvelun tietojen oikeellisuus perustuu järjestäjien tarjoaman tiedon laatuun ja tasoon. Mikäli kilpailusta ei ole Pirilä tai Winsplit muotoisia väliaikatietoja, ei analyysiä välttämättä tarjota. Suomessa tosin 95% kilpailuista tuottaa/tarjoaa mainitut muodot.

Viimeksi päivitetty 31.07.2013 00:30